Online hryZbohatnite ako zlatokop !

Zbohatnite ako zlatokop !

Zbohatnúť by chcel každý. Bez práce to nepôjde, to je každému jasné. Asi najrýchlejšie môžete zbohatnúť ako zlatokop. Stačí byť len trpezlivý, šikovný a mať aj tak trochu šťastia. Presne ako v online hre s názvom Zlatokop.

Vašou úlohou je nazbierať čo najviac zlata a diamantov, pomocou vystreľujúceho lana s kotvou, ktorá zachytí všetko čoho sa dotkne. A to všetko v stanovenom časovom limite. V ceste vám budú stáť kamienky, kamene alebo doslova balvany, ktoré len zdržujú. Neskôr sa v hre stretnete aj s maličkými zvieratkami alebo sudmi plnými trhaviny, ktorých keď sa dotknete, explodujú a vy prídete o drahocenné poklady okolo výbuchu.

Každá úroveň má stanovenú hodnotu peňazí, ktorú musíte v úrovni získať za nazbierané drahokamy. Ak sa vám to podarí – hurá, postupujete do ďalšej úrovne. Po odohnaní úrovne si môžete za získané peniaze nakúpiť pomôcky do ďalšieho kola. Ako napríklad dynamit, ktorým môžete odpáliť práve ťahaný balvan a tým ušetriť kopu času. Alebo si môžete zakúpiť extra silu a v ďalšej úrovni budete ťahať predmety oveľa rýchlejšie. Všetko však niečo strojí, takže to nepreháňajte. Kto získa najviac bodov vyhráva.

Rozvoj pre dieťa

Hra rozvíja priestorové videnie, trpezlivosť a logické myslenie. Podporuje schopnosť rýchle sa rozhodovať. Hráč musí zvažovať, ktorý z predmetov má cenu získať. Ťahať jeden veľký zlatý kus je náročnejšie ako uchmatnúť malý diamant, ktorý má väčšiu cenu. Ale zas je malý a tým je ho ťažšie získať. Takže treba premýšľať.

Ovládanie

Na ovládanie celej hry vám budú postačovať dve klávesy. Šípka nahol ktorou vypustíte kotvu. Šípkou nahor hodíte do práve ťahaného predmetu trhavinu, ktorý ju rozbije a vám sa tak uvoľní hák.





Aké ste dosiahli skóre. Pochváľte sa ním v diskusií. Ak sa vám online hra Zlatokop páčila, odporúčajte ju aj svojím známym. Stačí ak zatlačíte na tlačidlo „Páči sa mi to“ pod týmto článkom.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé