Kam vyraziťPozvánka: Výstava hračiek Playmobil

Pozvánka: Výstava hračiek Playmobil

Hračka Playmobil (viac o histórií hračky) sa narodila v Nemecku v roku 1974. Hneď po jej uvedení sa stala jednou z najlepšie predávajúcich sa hračiek vo svojej rodnej krajine. Figúrky tejto značky sú 7,5 cm vysoké, vyrobené z farebnej umelej hmoty, bez ostrých hrán, aby nemohli deťom ublížiť. Aj preto sa tešia takej veľkej obľube. Vo svete sa ich predalo viac ako 2,2 miliardy kusov.

V týchto dňoch prebieha v OC Mlyny v Nitre výstava hračiek Playmobil. Výstava je rozložená na všetkých troch podlažiach. Jednotlivé scenérie (zoologická záhrada, farma, piráti, nemocnica, škola, Egypt, svet rytierov, na pláži a iné) sú uložene v sklenených vitrínach, aby nedošlo k ich poškodeniu. To však nebráni tomu, aby sa malý alebo aj veľký návštevník potešil pri pohľade na tieto hračky. Výstava je obohatená aj nadrozmernými figúrky požiarnika, rytiera, lesníka, piráta a iných postavičiek.

Malý nedočkavci sa môže pohrať s hračkami tejto značky na prvom poschodí vo vytvorenom detskom kútiku (pondelok až piatok od 10.00-12.00 a 14.00-17.00, v sobotu 10.00-18.00 a v nedeľu 14.00-18.00).

Celkovo by sme túto výstavu hodnotili ako bohatú. Jedine čo môže zamrzieť je to, že tieto hračky Playmobil v tomto OC nekúpite v žiadnom hračkárstve. Výstava prebieha od 28. júna do 21. júla 2013.

Fotogaléria z výstavy hračiek Playmobil:

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé