Kam vyraziťDobrá Hračka je interaktívna detská galéria

Dobrá Hračka je interaktívna detská galéria

Chcete deťom darovať radosť a nezabudnuteľný zážitok? V tom prípade s nimi musíte rozhodne zájsť do Galérie Dobrá Hračka.

Objavte všetky hry a atrakcie

Interaktívna detská galéria Dobrá Hračka sa nachádza v Tatranskej Lomnici. Je to miesto, kde na ploche 500 m2 nájdu deti množstvo hier a atrakcií, naučia sa dopravné predpisy, vyskúšajú si rôzne hračky.

V galérii Dobrá Hračka sa deti hrajú s rozumom. (zdroj: dobrahracka.sk)

Deti si vyskúšajú rôzne povolania

Galéria ponúka 12 stanovíšť s povolaniami a ďalšie atrakcie. Detičky sa zahrajú na policajtov, vyskúšajú si ošetriť zranenie v lekárskom kútiku, odhalia stratený poklad na archeologickom stanovisku. Okrem profesií na drobcov čaká aj dopravné ihrisko plné kruhových objazdov, prechodov pre chodcov a zákrut. Dopravné ihrisko v Dobrej Hračke sa pýši titulom „najlepšie parkovanie v Tatrách“, tak neváhajte a zaparkujte tu aj vy.

V herni si deti vyskúšajú rôzne hry, hlavolamy, hudobné, aj kreatívne hračky.

Okrem galérie aj obchodík

Súčasťou galérie je aj obchodík zameraný na netradičné hračky, vďaka ktorým sa deti aj dospelí dokážu hrať nielen zábavne, ale aj s rozumom. V Dobrej Hračke zastávajú názor, že hračky, ktoré predávajú, vám vedia najlepšie priblížiť na základe osobnej skúsenosti, a preto ich tu aj sami testujú a hrajú sa s nimi.

Dobrá Hračka je rajom pre deti, a tak by ste pri návšteve Tatier toto miesto nemali určite vynechať. Prežijete tu krásny a plnohodnotne strávený deň.

Lajknite si galériu Dobrá Hračka aj na Facebooku.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé