Hračky a tovaryFanúšikovia Harryho Pottera jednoducho novému LEGU neodolajú

Fanúšikovia Harryho Pottera jednoducho novému LEGU neodolajú

Spríjemniť čakanie na Vianoce sa dá všelijako – napríklad aj adventným kalendárom. Tento výnimočný od LEGA budete chcieť mať jednoducho doma, nech sa deje, čo sa deje.

Výnimočný darček na Vianoce pre fanúšikov Harryho Pottera. Tento adventný kalendár LEGO® Harry Potter™ obsahuje 24 darčekov pre deti na každý decembrový deň až do Vianoc.
Kúzelné hračky na ikonické scénky z Harryho Pottera. Za každým z 24 okienok kalendára sa ukrýva iný darček. Nájdete tam 6 minifigúrok – Harry Potter, Ron Weasley™, Hermiona Grangerová, Draco Malfoy™, Dudley Dursley a Griphook – ako aj množstvo úchvatných predmetov a kúzelných doplnkov z filmov o Harrym Potterovi.

No kto by to nechcel mať doma. (zdroj: kockashop.sk)

Pri vyčkávaní na Štedrý deň si deti môžu zahrať úžasnú Harryho cestu z Privátnej cesty na Rokfort s hračkami z kalendára. Čakajú ich hry na listy z Rokfortu, ktoré prilietajú z krbu, zber zlata z Gringottovej banky, nákup školských pomôcok a prvé stretnutie so sovou Hedvigou. Ešte viac zábavy prináša pestrofarebný vĺčok. S toľkými hernými možnosťami kúzlo pretrvá po celý rok! Obsahuje aj 2 náhodné kartičky s čarodejníkmi (spolu je ich 16).

LEGO kúpite tu.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé