Kam vyraziťZelená strecha na Nivách otvára svoje brány vo veľkom štýle

Zelená strecha na Nivách otvára svoje brány vo veľkom štýle

Grilovačka, tancovačka, rysovačka na streche. To musíte zažiť! Už 19. – 20. marca! Zelená strecha Nív sa po zimnej prestávke opäť prebúdza k životu. Príďte sa už tento víkend presvedčiť na vlastné oči a zažiť život na živej streche. Na svoje si prídu malí aj veľkí, milovníci hudby, športu aj dobrého jedla. Chýbať nebudú ani workshopy pre šikovné ručičky či záhradkárov.

Program na vonkajšom átriu odštartuje v sobotu divadielko v podaní Divadelnej spoločnosti. Rozprávku vystrieda hip-hopová tanečná skupina SoulJam, Bongoman Elizz so svojou nezameniteľnou hrou na bicích a DJ Martin Cehelský. Na záver dňa vás čaká energická show slovenskej funky kapely Funkiez. Jedlo a pitie nechajte doma, v átriu na vás budú čakať stánky s množstvom dobrôt.

O program pre deti sa postará aj Paci Pac.

Na zelenej streche si môžete dať rysovačku pod vedením skúsených trénerov z Form Factory, zapojiť sa do challenge cez apku Strava alebo si vychutnať grilovačku pod holým nebom s Grill Time. Na deti čakajú stanovištia plné rôznych športových a kreatívnych úloh či možnosť naučiť sa vyrobiť si z balóna zvieratko.

V nedeľu program pokračuje. Doobeda sa v átriu môžete tešiť na cvičenie a súťaže s trénerkou televíznej show Najväčší víťaz Soňou Sedláčkovou. Čaká vás tiež repete hip-hopu so SoulJam. Tanečný workshop vystrieda obľúbená dvojica Paci Pac a diskotéka s DJ Montym. Všetci ste srdečne pozvaní. Podrobný program nájdete tu.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé