S deťmiPesničkySpoznajte obľúbených detských interpretov o trochu viac a z inej stránky

Spoznajte obľúbených detských interpretov o trochu viac a z inej stránky

Kto sa skrýva za postavami detských obľúbencov?

Sú súčasťou našich životov, či chceme, či nechceme. Púšťame ich pesničky deťom a oni si ich tak obľúbia, až z toho vznikne „obdobie“. Máme obdobie Spievankova. My máme obdobie Mira Jaroša. Poznáte to, však? Zrazu akoby nadobudneme pocit, že my ich vlastne poznáme. Pritom však zabúdame, že taká Fíha tralala je postava, za ktorou sa skrýva skutočný človek so skutočným životom. Miro Jaroš nie je len ten „pánko“ v žltej košeli a motýliku a Spievanka nie je predsa Spievankou celý deň. Kto vlastne sú? Čo to prezradili o sebe v týchto rozhovoroch.

FÍHA trala zavítala k Adele

Martina Jelenová alias škriatok FÍHA bola hostkou v relácii Adely Vinczeovej Trochu inak. Rozhovor bol veľmi veselý, plný úsmevu a dobrej nálady, o ktorú sa svojou osobnosťou postarala práve Martina Jelenová. Prezradila v ňom, aká „makačka“ je za tým – byť škriatok FÍHA, koľko váži jej parochňa, či má pri fotení na deti nervy, ale aj to, či máva „depky“. A nielen to! Viac tu:

Prečo FÍHA tralala spieva pesničky iným hlasom? Aj to sa dozviete v relácii Trochu inak.

Celý rozhovor v talkshow Trochu inak, kde bola hostkou Martina Jelenová, si môžete pozrieť tu.

Wayo je Pac

Kto je Wayo? Nám, rodičom, ktorí vyrástli na Ine Kafe, táto prezývka nie je neznáma. Deti ale pri pohľade na Mária Praženca vidia jednoznačne svojho obľúbenca z Paci Pac. Mário, zakladateľ skupiny pre deti, zavítal aj do podcastu Zoznam:sa. Z jeho rozprávania sa, okrem iného, dozviete aj to, ako začínal v puberte v kapele Ine Kafe, či k hudbe vedie svoje deti, ale aj to, v čom zostal punkáčom, či prečo obmedzuje deťom čas strávený na mobile. Viac tu:

Aký je Mário Praženec otec? Dozviete sa v tomto podcaste.

Spievanka je aj speváčkou pre dospelých

Mária Podhradská je Spievankou zo Spievankova už vyše 20 rokov. O niečo viac trvá aj jej manželstvo s Miroslavom, ktorý je zároveň jej manažérom. V rozhovore pre TA3 prezradila, akým smerom sa uberá jej „dospelácka“ tvorba, ako zvládajú manželovu ťažkú chorobu, ale aj to, prečo svojej prostrednej dcére zložila pieseň. Pozrite si celý rozhovor tu:

Prečo Mária Podhradská ušla z domu? Aj to sa dozviete v tomto rozhovore.

Miro Jaroš v šušťákoch

Áno, čítate dobre. Miro Jaroš sa už akosi „objedol“ svojho typického outfitu, ktorý ho charakterizuje – chce ho vymeniť za šušťákovú súpravu. Prečo? Aj to prezradil v rozhovore Zvedavej Zuze Vačkovej. Okrem toho prezradil aj to, prečo vyhľadal psychológa, čím všetkým sa živil v Izraeli, ale tiež to, že je vášnivým zberateľom. Čoho? Dozviete sa v tomto úprimnom rozhovore tu:

Prečo by strávil deň práve so svojím otcom? Pozerajte video až do konca.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé