Madagaskar 3

Tak a máme tu ďalšie pokračovanie animovanej série Madagaskar. V tretej časti hľadajú hlavní hrdinovia cestu domov – do New Yorku. Ani teraz sa im to však nepodarí a všetci zavítajú do Európy. Tak ako v predchádzajúcich dielov tak aj teraz sa môžeme tešiť zábavne situácie, napätie ako aj na kráľa Juliena a šikovných tučniakov, bez ktorých by snáď ani nebol Madagaskar Madagaskarom.

Oficiálny text distribútora:

Aby sa dostali domov, boli ochotní veľa riskovať. Napríklad leteli v lietadle riadenom tučniakmi. Napriek tomu hrdinovia Madagaskaru doteraz neprišli do svojich pelíškov v newyorskom zoo. Dobrá správa je, že vďaka fenomenálnemu úspechu predchádzajúcich dielov dostali v kinách tretí pokus, či to teraz vyjde, zostáva vo hviezdach. Po panenskom ostrove Madagaskar a veľkých afrických pláňach si budú hľadať cestičku k domovu džungľou európskych veľkomiest.

Rafinovaným tučniakom sa s pomocou hrubej sily šimpanzov podarilo opraviť lietadlo, v ktorom naši hrdinovia havarovali v priebehu letu z Madagaskaru do Afriky, a vyrazili si užívať do kasína v Monte Carlo. Leva Alexa, hrošicu Gloriu, zebru Martyho a žirafiaka Melmana ale na palubu nezobrali, čo štvoricu donúti doplávať za nimi po svojich cez Stredozemné more. Tučniakov nevyhnutne potrebujú, pretože bez nich nemajú šancu sa vrátiť domov. Zjavenie divokých, aj keď priateľských šeliem v epicentre európskej zábavy pochopiteľne vyvolá rozruch, ktorý dostane za úlohu skrotiť kapitánka Chantal DuBois. Je to elitná agentka organizácie na odchyt zvierat, pre ktorú je jej práca aj poslaním. Predstava, že svoj životopis obohatí ulovením žirafy,leva, zebry a hrošice ju privádza až k nadľudskému úsiliu a k rozhodnutiu dostať sa im na kobylku za každú cenu. V Afrike sa schovali celkom ľahko, na civilizovanom svetadiele im poskytne jediné maskovanie kočovný cirkus, ktorý sa po európskom turné chystá aj do New Yorku. Ale ako byť cirkusantom, keď nič zvláštne neviete … Tento spiatočný lístok príde Martyho, Melamana, Gloriu a Alexa veľmi draho.

Aj keď sa predchádzajúce diely Madagaskaru svojim humorom asi najviac zo súčasných animovaných filmov priblížili groteske, tvorcovia tvrdia, že by bola chyba stavať film iba na vtipoch. Režisér Tom McGrath tvrdí: „Je potreba, aby príbeh dostal emocionálnu kostru, ktorá ho ponesie. Keď iba spojíte dokopy množstvo vtipných scénok, chýba vám spojovací materiál a nemáte na čom stavať“. Aj preto sa hrdinovia Madagaskaru objavia v celkom novom prostredí s novými hrdinami, aj preto sa budú preháňať po európskych veľkomestách, aj preto sa proti nim postaví doposiaľ najväčší nepriateľ, aj preto budú premiérovo v 3D.

Animák Madagaskar 3 si môžete pozrieť aj v kinách Palace Cinemas (Bratislava) alebo CINEMAX (Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Trenčín, Poprad, Skalica, Žilina, Prešov, Košice). Navštívte aj oficiálnu stránku filmu Madagaskar 3.

Video trailer – Madagaskar 3

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé