Kam vyraziťVševedko - edukačný a hravý festival

Vševedko – edukačný a hravý festival

Všetky zvedavé deti, a, samozrejme, aj ich rodičia – pozor! Presne pre vás je určený edukačný a hravý festival Vševedko, na ktorom sa môžete nielen zabaviť, ale aj sa niečo nové naučiť.

2. ročník festivalu sa v plnej paráde nemohol uskutočniť, ale to nevadí, všetko sa presúva na máj 2022. Stará tržnica v Bratislave sa stane miestom, kde sa stretnú všetky deti, ktoré túžia po zmysluplne strávenom čase so svojimi rodičmi. Vševedko im ponúkne workshopy, koncerty, divadielka, prednášky, cvičenia a veľa edukačných aktivít a hier.

Vševedko tento rok konečne bude! (zdroj: FB Vševedko – edukačný a hravý festival)

Hlavnou myšlienkou edukačného festivalu je ponúknuť rodičom aktivity, ktoré nielen zabávajú, ale najmä obohatia ich ratolesti. S tým súvisí tiež prezentácia alternatívnych možností vzdelávania súkromných jaslí, škôlok a škôl. Ponuka festivalu je pestrá a doplní ju nabitý sprievodný program pre deti všetkých kategórií.

Na Vševedkovi nuda jednoducho nehrozí. Veď sa pozrite sami, ako to vyzeralo na 1. ročníku:

Podrobný program nájdete na stránke festivalu, prípadne facebookovej udalosti alebo si lajknite Vševedka na Facebooku. Predpredaj vstupeniek je už v plnom prúde, tak najvyšší čas zaobstarať si tie svoje!

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé