Kam vyraziťBiela noc bude opäť v Bratislave aj Košiciach

Biela noc bude opäť v Bratislave aj Košiciach

Nevšedné zážitky ponúkne opäť podujatie Biela noc. Obdivovať unikátne diela umelcov budete môcť znovu nielen v Bratislave, ale aj v Košiciach.

Čo tak sa vybrať s deťmi na večernú prechádzku mestom, a pritom sa v pokoji nadýchať umenia a novej inšpirácie – bez davov a vo vlastnom rytme? Biela noc bude mať tento rok predĺžené trvanie, o to viac bude zážitok autentickejší a dozaista jedinečný. Pestrá ponuka rozličných umeleckých žánrov predvedie najnovšie trendy v umení aj technológiách. Návštevníci však okrem umenia môžu zároveň objavovať aj vlastné mesto a v ňom zaujímavé a netradičné priestory, ktoré súčasné formy umenia počas Bielej noci zastrešia – nádvoria, parky, stanice, mosty, nábrežia, plavárne, nákupné centrá, parkoviská a rôzne iné, bežne neprístupné miesta.

Väčšina diel je inštalovaná v otvorených, verejných priestoroch a je prístupná po celé trvanie Bielej noci zdarma. Garantujeme, že nezaspíte.

Biela noc začína v Bratislave už 17.9. – pridajte sa k udalosti aj na Facebooku. Košice sa rozžiaria súčasným umením 9.10. – k udalosti sa tiež môžete pridať aj na Facebooku.

Podrobnejšie informácie o Bielej noci nájdete aj na Facebooku.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé