VzdelávanieMiro Jaroš v rozhovore o jeho dúhových trakoch

Miro Jaroš v rozhovore o jeho dúhových trakoch

Ľudia často vidia v bežných veciach veci, ktoré tam väčšinou nie sú. Odzrkadľuje to dobu, v ktorej žijeme, alebo to je len naša neschopnosť postaviť sa menšinovému názoru? Nakresliť dúhu v škole alebo nemôcť použiť dúhové traky, už je asi za hranou.

A presne za dúhové traky bol pár jedincami odsudzovaný aj spevák Miro Jaroš vo svojom videoklipe Lego. Pozrite si rozhovor Zuzany Kovačič Hanzelovej s Mirom Jarošom na túto tému.

Odporúčame si pozrieť aj videoklip k piesni Lego – nám sa jeho traky páčia!

Čo je ďalšie na rade ?

Prestaneme kresliť dúhu? Ak áno, tak čo bude ďalšie v poradí? Budeme bojkotovať nákup výrobkov od spoločnosti LG? Niekto môže mať pocit, že každým nákupom ich výrobku podporíme LGBT komunitu.

Zamyslime sa kriticky a postavme sa nezmyselným vyjadreniam a situáciám, ktoré sú okolo nás. Nebuďme v takýchto prípadoch ľahostajní a bojujme na miestach, kde to má zmysel. Kým je na to ešte čas, možno o pár rokov už bude neskoro.

A to všetko preto, aby sme neprišli o to, aby naše deti mohli kedykoľvek nakresliť krásnu dúhu, čiernu tmu, žlté kuriatko, guľatučké dievčatko, padajúcu hviezdu a kopec ďalších prekrásnych obrázkov.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé