S deťmiPesničkyNajnovší film Smejka a Tanculienky "Poď von" vychádza na DVD

Najnovší film Smejka a Tanculienky „Poď von“ vychádza na DVD

Najnovší film Smejka a Tanculienky vychádza na DVD a má názov Poď von! Tentoraz organizujú letný tábor, kde sa deti naučia táborové klasiky ako Keď si šťastný alebo Dvaja remeselníci. Vysmejú sa z hlúpej Dory a hlúpeho Jana, ktorí len mudrujú a frflú, ale ani knihu neprečítajú. Cestný pirát vlk dostane príučku od medveďa policajta, ktorý ho naučí, ako sa má správať na ceste v pesničke Vlk a semafor

Túlavé topánky s vami pôjdu okolo sveta, kde stretnú vajce na vandrovke, ale aj Gundžulundžu a klbko. Lenže do cesty im vpadnú zbojníci… Jeden deň sa Smejko zmení na ochrancu divokého západu v pesničke Na divokom západe. Šikovné deti si potom postavia nielen Žltú raketu. A nakoniec po daždi s Kukinom zavolajú všetky deti na ihrisko aj na kúpalisko piesňou Poď von! Dokonca si s nimi opäť zaspievajú Štístko a Poupěnka, ktorých rok nevideli, v pesničke Nič nás nezlomí. 

Nahrávanie bolo, ako vždy, zábavné. (zdroj: smejkoatanculienka.sk)

Tak poďte s nimi von! DVD Poď von má 63 minút a okrem zábavného príbehu obsahuje 11 pesničiek. Pozrite si ukážku:

…a je vonku!

Film poď von! nájdete od 17.11.2021 aj online bezpečne a bez reklám, rovnako ako všetky ich ostatné filmy a pesničky, na Kukino TV.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé