S deťmiKnihyPrvý zápisník pre ženy, ktoré si prešli spontánnym potratom

Prvý zápisník pre ženy, ktoré si prešli spontánnym potratom

Príliš krásni pre svet – to je zápisník na pomoc v smútení. Prvý zápisník pre ženy, ktoré si prešli spontánnym potratom. Vznikol ako snaha o hmatateľnú pomoc v prekonaní smútku, strachu, bolesti. Aj vy môžete pomôcť dostať ho na svet a medzi tie, ktoré ho potrebujú!

Pomôžte k dokončeniu, vytlačeniu a následnej distribúcii prvého zápisníka, ktorý chce priamo podporiť ženy, ktoré si prešli tak ťažkým časom, aký strata dieťaťa spontánnym potratom je. Aby ženy vedeli, že v tom nie sú samy.

Takto zápisník vyzerá. (zdroj: startlab.sk)

 

Vznikol na podnet žien, ktoré čelili rovnakej situácii ako teraz stojí mnoho iných a ich priateliek. Cítili potrebu niečoho hmatateľného, niečoho, čo by azda mohlo pomôcť. Pomenovali ho „Príliš krásni pre svet“, na počesť všetkých tých čarovných a krásnych stvorení, ktoré tu s nami boli príliš krátko. Zápisník je vytvorený v DVOCH verziách. Jedna je pre veriace ženy a druhá je všeobecná. Aby každá žena mala možnosť dostať práve to, čo potrebuje.

Zápisník vytvorili ženy pre ženy. Podieľali sa na ňom matky, priateľky i tie, ktoré si spontánnym potratom samé prešli. Je to čarovné spoločné dielo. V tom je jeho obrovská sila. Bol stvorený preto, aby pomohol. V zápisníku, ktorý je celý ladený do jemných, neutrálnych farieb, nájdete mnoho voľných stránok, ktoré sú doplnené povzbudeniami, výzvami, citátmi, či „aktivitovými“ stránkami.  Má byť v prvom rade spoločníkom na tejto ťažkej ceste ženy. A keďže každá z nás smúti inak, ponúka veľkú voľnosť a priestor práve pre to, čo je kde a pre koho potrebné.

Podporiť vznik tohto krásneho projektu môžete tu.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé