Kam vyraziťRužinovské hody budú mať detskú zónu - a príde aj Miro Jaroš!

Ružinovské hody budú mať detskú zónu – a príde aj Miro Jaroš!

Ak neviete, čo budete robiť cez víkend, máme pre vás jeden dobrý tip – poďte do Ružinova! Tu sa vaše deti môžu dokonale vyšantiť počas dvoch dní bohatých (nielen) na kultúrny program.

Posledný septembrový víkend patrí Ružinovským hodom. Organizátori robia všetko pre to, aby ste zažili bezpečné, pohodlné hody plné zážitkov. Hody sa preto budú konať na väčšej ploche – od Štrkovca až po Wetzlerov park. Rozdelené budú na samostatné zóny, aby mohlo prísť viacero z vás.

Vo Wetzlerovom parku (na rohu Ružinovská/Tomášikova) sa môžete tešiť na tri zóny – skvelú detskú zónu (ktorá mala vlani veľký úspech), športovú zónu BeActive a zónu s Rodinným trhom Ružinovčanov. Pred DK Ružinov nebudú chýbať tradičné kolotoče, v Parku Andreja Hlinku street food festival.

Hudobná produkcia sa odohrá v amfiteátri na Štrkovci. Zahrajú vám napríklad Vojta Nedvěd, AYA, Beáta Dubasová, Funkiez či Sima Martausová. Koncert Mira Jaroša je žiaľ už “vypredaný”, počet registrovaných účastníkov už dosiahol maximum povolených 500. To ale vôbec nevadí, lebo stále sa je na čo tešiť.

V spomínaných herných zónach sa dievčatá môžu zahrať s bábikami Barbie, chlapci si môžu postaviť najdlhšiu autodráhu Hot Wheels a zahrať sa s angličákmi do sýtosti. Pre rodičov s menšími deťmi je pripravená relaxačná zóna s edukatívnymi hračkami Fisher Price, lehátka pre rodičov, darček pre každé dieťa, vstup je zdarma.

Ale to stále nie je všetko! Skákacie hrady, maľovanie na tvár, súťaže či bublinový workshop sú len malou ochutnávkou toho, čo ešte na vás čaká.

Sledujte aj udalosť na Facebooku, prípadne Facebookovú udalosť detskej zóny.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé