Kam vyraziťDetský festival Kráľovstvo detí bude v Trnave, Poprade a Banskej Bystrici

Detský festival Kráľovstvo detí bude v Trnave, Poprade a Banskej Bystrici

SHOW SLOVAKIA prináša prvý ročník celoslovenského detského festivalu “KRÁĽOVSTVO DETÍ”. Pandémia však neumožnila, aby sa uskutočnil v tomto roku. To ale nevadí, pretože sa presunie na rok 2022, a počkať sa rozhodne oplatí.

Festival sa uskutoční v troch mestách na Slovensku: Trnava, Poprad a Banská Bystrica. Na jednom mieste, počas celého víkendu, môžu deti vidieť hudobné vystúpenia svojich obľúbených interpretov, zabaviť sa na zaujímavých sprievodných aktivitách, obľúbených kolotočoch a rôznych atrakciách.

Okrem bohatého programu na javisku nebudú chýbať rôzne aktivity pre deti, veľa zábavných atrakcií a súťaží so zaujímavými cenami. Samozrejmosťou bude aj gastro zóna s bohatým výberom jedál pre všetkých s ekologickým spracovaním odpadu a mnoho ďalších prekvapení.

Program festivalu:

  • Sobota: Dúhalka, Sníček Hugo, Hanička a Murko, Mici a Mňau, Tom a Elo, divadelné predstavenia s obľúbenými hrdinami detí a špeciálni hostia, ktorých všetci poznajú zo šou “Superstar” – Giovanni Ricci a Martina Koniariková.
  • Nedeľa: Fíha Tralala, Paci Pac, malinyJAM, Nely Portella, Kúzelník Wolf, Sranda Banda a špeciálni hostia – muzikál “Slovenské Ľadové Kráľovstvo 2” s originál hlasmi.

Presný časový harmonogram bude zverejnený pred festivalom, sledujte FacebookInstagram a web. Vstupenky v sieti ticketportal.

Nenechajte si ujsť toto všetko počas letných víkendov v troch mestách na Slovensku! Máte sa na čo tešiť.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé