Kam vyraziťInscenácia Dokonalé dieťa je o našich deťoch, ale nie pre naše deti

Inscenácia Dokonalé dieťa je o našich deťoch, ale nie pre naše deti

Vtipná autorská inscenácia Dokonalé dieťa je o rôznych prístupoch k výchove, či nevýchove detí v podaní jedinečného hereckého obsadenia: Lujza Garajová SchramekováAlena Pajtinková, Michal Jánoš a Daniel Žulčák.

Takže, milí rodičia, deti na jeden večer „odložte“ a poďte sa zabaviť do divadla.

Inscenácia v réžii Jána Luterána je určená nielen všetkým rodičom, ale aj tým, ktorí o rodičovstve premýšľajú. Autorská inscenácia Dokonalé dieťa je o našich deťoch, ale nie je pre naše deti. Je to priestor pre všetkých, ktorí vychovávajú alebo boli vychovávaní, aby si aspoň na chvíľu oddýchli. Dokonca vám sľubujú aj chvíľku ticha.

Terapia pre rodičov, antikoncepcia pre dospelých. (zdroj: FB Divadelné centrum)

Dokonalé dieťa je osobnou výpoveďou tvorcov k tomu, čo pre nich znamená niekoho vychovať, čo to znamená pre osobu, rodinu, ale aj pre celú našu spoločnosť. Hľadajú v nej odpovede aj na to, ako veľmi sa podobáme na našich rodičov a ako sa naše deti začínajú podobať na nás. Skúmajú všetky možné extrémy a bizarnosti výchovných príručiek a spochybňujú vlastné názory na to, ako sa má správne vychovávať.

Upozornenie: V inscenácii sa nefajčí, neprebaľuje, nekŕmi, nezváža sa na krúžky, neupratuje sa lego, neprezliekajú sa zablatené gate, nerozčesávajú sa kučeravé vlasy, nevyberajú sa kliešte, neutiera sa zadok, nekričí sa tu, nepobehuje, nepľuje, nevyplazuje sa jazyk!

Všetci ste srdečne pozvaní od Divadelného centra. Vstupenky na II. premiéru kúpite tu.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé