Kam vyraziťTatralandia - miesto plné dobrodružstva a zábavy

Tatralandia – miesto plné dobrodružstva a zábavy

Vodná zábava s ubytovaním

Tatralandia je areálom vodnej zábavy s ubytovaním a zároveň jediným, kde si môžete vyskúšať surfovanie na divokých vlnách Surf Waves Tatralandia. Nachádza sa v regióne Liptov, v oblasti s množstvom kultúrnych pamiatok, svojráznou ľudovou kultúrou a folklórom. Liptov obklopujú najväčšie slovenské hory Vysoké a Nízke Tatry, ako aj Veľká a Malá Fatra či Chočské vrchy.

O atrakcie nie je núdza. (zdroj: FB Tatralandia)

Objavte s nami Tatralandiu, miesto plné dobrodružstva a zábavy, ktorého súčasťou je celoročný prímorský raj Tropical Paradise a ubytovací komplex Holiday Village Tatralandia.

Hotový raj. (zdroj: Tatralandia)

Tatralandia v lete

Leto v Tatralandii je skutočne bohaté na atrakcie a zážitky: 14 bazénov, 26 šmýkačiek a toboganov, zábavné atrakcie, tropický rajreštaurácieWellness & SpaSurf Waves, tematické ubytovanie v Holiday Village Tatralandia a iné.

Ideálne miesto na viacdňovú dovolenku

Na to, aby ste si užili Tatralandiu naplno, jeden deň nestačí. Pretože je ideálnym miestom na viacdňovú dovolenku v lete, ale aj v zime pre všetky vekové kategórie.

Počas letnej sezóny si na svoje prídu malí aj veľkí v 14 bazénoch s morskou, termálnou aj čírou vodou. Nudiť sa určite nebudete vďaka 26 toboganom a šmýkačkámatrakciám, celodennému programu s animačným tímom či letným eventom.

A keby náhodou pršalo, tak sa stretneme pod priehľadnou strechou celoročnej haly Tropical Paradise, kde teplota neklesá pod 30 °C. A cez špeciálnu fóliu strechy Tropical Paradise sa môžete opaľovať celý rok, v lete či v zime.

Areál je skutočne obrovský. (zdroj: FB Tatralandia)

Letom sa zábava v Tatralandii určite nekončí. Práve naopak! Počas celého roka sa okrem slnenia pod palmami môžete vyšantiť na 6 toboganoch, zrelaxovať v 10 bazénoch, užívať si blahodárne účinky thalasso terapie, zregenerovať svoje telo v Keltskom saunovom svete a načerpať stratené sily vďaka masážam, zábalom a kúpeľom vo Wellness Centre.

Ideálne miesto pre deti. (zdroj: FB Tatralandia)

Tí, ktorí si túžia užiť pravú liptovskú zimu, len nasadnú do skibusu, ktorý ich pohodlne prepraví do najvychytenejšieho lyžiarskeho strediska na Slovensku, do Jasnej.

Jednoducho zábava, relax a dobrodružstvo 365 dní v roku na jednom mieste, v Tatralandii.

Pridajte sa k fanúšikom Tatralandie aj na Facebooku.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé