Kam vyraziťHumorná spoveď novopečeného otca, to je predstavenie OCKO

Humorná spoveď novopečeného otca, to je predstavenie OCKO

Rozhodne v tom nie ste sami

One man show OCKO, v hlavnej úlohe s Romanom Pomajbom, je divadelná komédia, ktorá dosiahla úspech na celom svete. Je humornou spoveďou novopečeného otca, v ktorej zistíte, že v tom rozhodne nie ste sami. A pokiaľ ešte deti nemáte alebo Vám už odrástli? Nevadí, určite sa v mnohých situáciách nájdete tiež.

Roman Pomajbo vo svojej roli exceluje.

Všetko je aj tak úplne inak

Zabudnite na sex, spánok a kľud! Vstup detí do Vášho života všetko zmení. Ako vyzerá taká príprava na dieťa a pôrod? S OCKOM zistíte, že všetko je aj tak nakoniec úplne inak, ako ste sa to učili v predpôrodnom kurze. Výsledkom je novorodenec, šedo zelený a špinavý od všetkých telesných štiav, Vám však bude pripadať absolútne krásny a dokonalý. A potom to príde – všetci by sa radi vyspali, ale nepodarí sa to nikomu. Intímny život ide do hája, obaja partneri sú podráždení, unavení – ale vlastne veľmi, veľmi šťastní…

Byť ockom si vyžaduje veľa odvahy, odhodlania a zručností. Chlapi, nie ste v tom sami, príďte sa pozrieť, ako sa to dá s humorom zvládnuť. Ženy sa naopak na chvíľku dostanú do hlavy mužom a pochopia všetko doposiaľ nepochopené. Večer plný humoru a dobrej nálady vás vytrhne z každodenného stereotypu a na chvíľu zabudnete na všetky starosti. A možno počas predstavenia skutočne zistíte, či je pravda, že ockovia hovoria vždy to isté: Kde je mamička? Pripravte si vreckovky, pretože budete plakať od smiechu aj dojatia.

Novopečený otecko so zmyslom pre humor vás dostane. (zdroj: FB Show Ocko)

Sledujte aj Facebook, aby vám neušiel termín najbližšieho predstavenia.

Predchádzajúci článokJesenné HRADisko na Beckove
Ďalší článokDigitálna galéria Poliankovo

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé