S deťmiS deťmi v kine a pred TVV novom animáku má hlavný hrdina nezvyčajného priateľa - robota

V novom animáku má hlavný hrdina nezvyčajného priateľa – robota

To, čo nám kedysi pripadalo ako sci-fi, je v roku 2021 už takmer bežná realita – práčky perú, vysávače vysávajú, kuchynské roboty mixujú, v obchode platíme pri samoobslužnej pokladni, v aute nám milý hlas hovorí, kedy a kam zabočiť. Robotika a jej prienik do našich životov je už neodvrátiteľný. Preto sa už takmer nikto nepozastaví nad tým, že v novom animáku má hlavný hrdina za najlepšieho priateľa robota.

Ron má chybu

Filmové štúdiá 20th. Century Studios a Locksmith Animation Vám prinášajú animovaný film Ron má chybu, príbeh medzi čudáckym školákom Barneym a jeho novým chodiacim, hovoriacim a trochu neustále kaziacim sa digitálnym robotom – kamarátom Ronom. Ronove neustále poruchy spúšťajú kopec veselých príhod a zážitkov, ktoré utužujú rodiace sa skutočné priateľstvo medzi chlapcom a umelou inteligenciou.

Pozrite si animák v kine s deťmi, kto vie, možno toto je budúcnosť, ktorá ich čaká – veď sa zamyslime, nemajú mnohé z nich za najlepšieho kamoša mobilný telefón? Ten predsa tiež nie je z mäsa a kostí, podobne ako Ron v rozprávke. Otázka je – nedesí vás to?

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé