Kam vyraziťOktóber fest a Farmárske trhy budú na Šafránkovom gazdovstve na Záhorí

Október fest a Farmárske trhy budú na Šafránkovom gazdovstve na Záhorí

Už máte program na víkend? Na Záhorí to totižto bude žiť a vy tam nesmiete chýbať! Rovno tri akcie na vás čakajú – festival, trhy a burza. K tomu bohatý program a pekný jesenný víkend ako vyšitý.

V sobotu 23.10.2021 a v nedeľu 24.10.2021 sa budú konať Október fest a Farmárske trhy a v nedeľu sa pridá aj Záhorácka chovateľská burza.

Vychutnáte si skvelé pivko, úžasné jedlo a za Vašimi detičkami príde aj kúzelník Talostan. Samozrejmosťou sú aj kolotoče a bohatý sprievodný program. Program pre deti bude trvať od 10h do 17h. Bude aj miniZOO a kolotoče.

Vyrežete si aj strašidlá z tekvíc a pripravíte sa spolu na prichádzajúci HALLOWEEN. Bude aj súťaž o najkrajšiu tekvicu.

Počas oboch dní budú trvať okrem Október festu aj Farmárske trhy, na ktorých si môžete zakúpiť domácu BIO zeleninu, handmade výrobky, poctivé domáce produkty, či úžasný med a včelie produkty. V nedeľu 24.10 od 6hod ráno sa bude okrem toho konať ďalšia Záhorácka chovateľská burza, na ktorej sú vítaní všetci chovatelia a priatelia zvierat. Prídu chovatelia papagájov, králikov, hydiny, holubov či exotických zvierat. Všetci ste srdečne pozvaní na Šafránkovo gazdovstvo (na Záhorí na rázcestí medzi obcami Lakšárska Nová Ves, Studienka a chatovou oblasťou Tomky).

Na Záhorí sa cez víkend nudiť nebudete. (zdroj: Šafránkovo gazdovstvo)

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé