Hračky a tovaryDom Kevina z filmu Sám doma môžete mať doma aj vy

Dom Kevina z filmu Sám doma môžete mať doma aj vy

Tak toto je úplná bomba! Pre všetkých fanúšikov, dnes už legendárneho, filmu Sám doma má LEGO skvelý darček!

Nová stavebnica LEGO Ideas Sám doma

Prežite s týmto setom LEGO® Ideas (21330) Sám doma, ktorý čerpal inšpiráciu z populárneho vianočného filmu, kopu hier a potom si ho vystavte. Dom McCallisterovcov je plný nezabudnuteľných prvkov a veselých detailov, ktoré vám pomôžu zahrať sa na bláznivé scény z filmu.

Set ponúka všetko potrebné na prichystanie falošnej Kevinovej vianočnej oslavy vrátane pece s LEGO svetelnou kockou, funkciami pádu žehličky, hádzania nádob s farbou, zrútenia poličiek a spustenia sa z podkrovia do domčeku na strome a mnoho ďalšieho. Každá časť domu je odnímateľná a môžete si otvoriť aj steny a strechu, aby ste sa ľahko dostali dovnútra domu.

Stavebnica LEGO Sám doma je dokonale prepracovaná. (zdroj: lego.com)

Ten najlepší vianočný darček

Set obsahuje 5 LEGO minifigúrok: Kevina McCallistera, mamu Kate McCallisterovú, zlodejov Harryho a Marva a „starého pána“ Marleyho. Nechýba ani dodávka Harryho a Marva s páčidlom a policajnými čiapkami vnútri.

Pozrite si krátke video. (zdroj: FB LEGO)

Tento 3 957-dielny set predstavuje doposiaľ tú najväčšiu LEGO Ideas stavebnicu. Kocky sú rozdelené do sáčkov v poradí, ktoré sledujú dej filmu a aby ste si mohli na Vianoce príjemne zaspomínať na tento príbeh.

Dom McCallisterovcov. (zdroj: lego.com)

Pripomeňte si obľúbené scény nádhernými detailami

Ikonická scéna s Kevinom a vodou po holení alebo spustenie sa do domčeku na strome – tieto, aj mnohé iné scény si môžete zahrať vďaka tejto LEGO stavebnici.

Kto by si dané scénky nepamätal? (zdroj: lego.com)
Tvorcovia mysleli skutočne na všetko. (zdroj: lego.com)

Tak si to zhrňme

  • Pripomeňte si obľúbenú vianočnú komédiu celej rodiny s týmto setom LEGO® Ideas Sám doma (21330), ktorý obsahuje zostaviteľné modely domu McCallisterovcov, domčeka na strome a dodávky zlodejov na kopu hier alebo vystavenie.
  • Táto pamätná stavebnica z kociek je parádnym darčekom na Vianoce pre fanúšikov filmu Sám doma z radu mileniálov. Súčasťou stavebnice je 5 LEGO® minifigúrok: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv a „starý pán“ Marley.
  • Steny a strechu domu možno otvoriť a ľahko sa tak dostať k jeho mnohým zábavným funkciám vrátane hojdajúcich nádob s farbou, pece v pivnici, ktorá sa rozsvieti, a páky, ktorá Kevina spustí dolu schodmi na jeho saniach.
  • Objavte prvky vo všetkých izbách domu a v dodávke, ktoré vám pripomenú bláznivé chvíle z filmu (napríklad ako sa Kevin spustí do bezpečia v domčeku na strome!).
  • Stavanie tejto stavebnice je zábavnou dovolenkovou aktivitou pre celú rodinu a domček, ktorý meria vyše 27 cm na výšku, 34 cm na šírku a 37 cm do hĺbky, je pôsobivým výstavným kúskom.
  • Kocky v tomto sete sú rozdelené do 24 vrecúšok (ako adventný kalendár) a stavanie postupuje podľa deja filmu. Súčasťou tejto stavebnice pre dospelých je aj batéria LR41 do LEGO® svetelnej kocky, ktorá rozsvieti pec.
  • Tento 3 957-dielny set sa dodáva s ilustrovanou brožúrkou o filme Sám doma, tvorcovi stavebnice z radu fanúšikov a LEGO® dizajnéroch, ako aj s podrobným návodom, ktorý vás prevedie týmto pútavým, a zároveň napĺňajúcim zážitkom zo stavania.
  • Táto zberateľská stavebnica pre dospelých patrí do kolekcie vzrušujúcich LEGO® Ideas modelov vyrobených spoločnosťou LEGO Group na základe dizajnov z radu fanúšikov, za ktoré zahlasovali tisícky fanúšikov LEGO stavebníc.
  • LEGO® dieliky spĺňajú dôsledné kvalitatívne normy v odvetví, aby sa dali jednoducho a pevne spájať a vytvárať tak odolné modely. Platí to už od roku 1958.

    LEGO Sám doma si môžete zakúpiť tu.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé