Hračky a tovaryS Kauflandom môžete darovať úsmev 2x a pomôct rodinám v núdzi

S Kauflandom môžete darovať úsmev 2x a pomôct rodinám v núdzi

Podporme spoločne rodiny v núdzi

Tak ako má Medovníček svoju perníkovú chalúpku, tak má každý z nás svoj domov, do ktorého jednoducho patrí. Pomôžme spolu rodinám, ktorým hrozí, že o svoj sladký domov v dôsledku odlúčenia či pandémie prídu. Darujte rozprávkovým adventným kalendárom úsmev svojim deťom a zároveň tým, ktorí potešenie v ťažkých časoch potrebujú najviac.

Kúpou kalendára podporíte dobrú vec. (zdroj: FB Kaufland Slovenská republika)

Kúpte si adventný kalendár s Medovníčkom a jeho kamarátom Kiwim a Kaufland podporí neziskovú organizáciu Úsmev ako dar, ktorá už 30 rokov pomáha deťom a ich rodinám, aby zostali spolu. Nájdete ho vo všetkých predajniach Kaufland na Slovensku. Pomôžme spoločne k tomu, aby rodiny mohli zostať na Vianoce spolu pod jednou strechou.

„Na Slovensku je, žiaľ, stále mnoho detí a rodín, ktoré sa boria s vážnymi problémami. Dlhotrvajúca pandémia viacerých rodičov pripravila o prácu a zapríčinila existenčné problémy, dokonca aj rozpad rodín. Mnohí z nich sa na nás obracajú s prosbou o pomoc. Kúpou Kaufland adventného kalendára môže každý prispieť k tomu, aby sa čo najviac detských tvárí rozžiarilo úsmevom,“ hovorí Jozef Mikloško, zakladateľ neziskovej organizácie Úsmev ako dar.

Domov, sladký domov

Každé dieťa si zaslúži sladký domov – aj Medovníček – hlavná postavička z krátkej rozprávočky a adventného kalendára. Ten jeho sladký domov mu pomôže postaviť kamarát vtáčik Kiwi. Všetko, samozrejme, dobre dopadlo a myšlienka, že si musíme všetci navzájom pomáhať, je via než milá.

Animovaná rozprávka Sladký domov.

Spríjemnite si spoločné chvíle spoločnými aktivitami

My, dospelácia, často klikáme na Wikipédiu, ak niečo hľadáme. Pre deti je tu Kiwipédia. Vďaka nej si môžete spolu upiecť medovníček, tak ako to urobil Kiwi s jeho maminkou.

Skúste to doma aj vy.

Alebo sa môžete zahrať v rodinnom kruhu super zábavnú a náučnú stolovú hru, ktorú si spolu s pravidlami môžete stiahnuť tu. Aj ďalšie nápady a inšoirácie nájdete v Kiwipédii.

Čaká na vás aj omaľovanka. (zdroj: FB Kaufland Slovenská republika)

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé