Kam vyraziťHlavné mesto detí je Donovalkovo

Hlavné mesto detí je Donovalkovo

Vstúpte aj vy cez bránu do hlavného mesta pre deti Donovalkova, kde sa vaše deti môžu hrať tak, ako kedysi my rodičia v našom detstve. Nechýbal nám internet, tablet, ani telefón. Vystačili sme si s našimi súrodencami, kamarátmi a hračkami. Mestečko Donovalkovo pripomína každým svojím kútom, ako má vyzerať skutočná detská zábava a ako sa majú naše deti hrať. Nielen s hračkami, ale nezabúdať na detské radovánky akými sú naháňačka, skrývačka, pobehovanie, či bicyklovanie.

Donovalkovo je taký malý raj pre deti, ale aj rodičov. Tí tu môžu relaxovať popri tom, ako sa ich deti hrajú a šantia. Nemusia neustále prenasledovať svojich malých potomkov a pobehovať popri nich, lebo o zábavu ich ratolestí je na tomto mieste postarané. To je filozofia tvorcov Donovalkova, kvôli ktorej robia v mini mestečku všetko pre to, aby sa tu deti cítili dobre a rodičia ich mohli nechať v pokoji a nerušene vyhrať sa do sýtosti.

Na návštevníkov čaká 23 domčekov zmenšených tak, aby reálne zapadli do detského sveta. Interaktívny areál pre rodiny na Donovaloch víta všetky deti a ponúka priestor pre deň plný zábavy a tvorivosti. Tak neváhajte a vstúpte do mestečka, kde nájdete kino, nemocnicu, či rozprávkový domček pripomínajúci medovníkovú chalúpku.

Veľa zábavy na celý deň.

Malé princezné môžu navštíviť Snehulienku alebo Popolušku a priamo u nej doma si pripraviť chutný koláčik či vypiť lahodnú šálku čaju. Pre kreatívnych výmyselníkov otvorili brány galérie, v ktorej môžete strihať, lepiť, maľovať a svoje práce, teda umelecké diela, vystaviť, alebo si ich odniesť domov. Ale pozor – v mestečku nechýba ani hasičská zbrojnica, autoservis a čerpacia stanica.

Zábavu v Donovalkove koordinujú animátori a deti naučia ako natankovať, čo robiť v prípade požiaru, ako narábať s peniazmi, separovať odpad, alebo ako samostatne nakupovať. Okrem budov a zariadenia sú pre všetkých návštevníkov pripravené aj autentické kostýmy pre dokonalý zážitok.

Deti budú atrakciami skutočne zaujaté. (zdroj: donovalkovo.sk)

Donovalkovo má svoju minifarmu so zvieratkami, ktoré čakajú na malých farmárov, ktorí ich prídu napojiť, nakŕmiť a dobre sa o ne postarajú. Ďalšou dominantou hlavného mesta detí je dopravné ihrisko. Že vaša ratolesť ešte nemá vodičák? Nevadí! Práve v Donovalkove sa priučí pravidlám cestnej premávky a ten svoj prvý tu aj získa. Pre deti je tu všetko k zábave, po čom im srdce túži.

Zvieratká sú prítulné a tešia sa na každého detského návštevníka. (zdroj: donovalkovo.sk)

Donovalkovo je ideálne aj na usporiadanie detskej narodeninovej oslavy. Drobci prežijú nezabudnuteľné chvíle so svojimi kamarátmi. Hlavné mesto detí jednoducho musíte navštíviť. Sledujte Donovalkovo aj na Facebooku.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé