Kam vyraziťKaufland detský festival mieri do Námestova! Príde aj Spievankovo, Yael či Kali

Kaufland detský festival mieri do Námestova! Príde aj Spievankovo, Yael či Kali

Vandrujte s Kalim a Spievankovom po slovenských vodách – tentokrát na Oravskej priehrade

Kaufland detský festival s podtitulom Na vandrovke po slovenských vodách odštartoval pri Dunaji, doplavil sa až na Štrbské pleso a tentoraz zakotví na Oravskej priehrade. Spoločne s Kalim, Yaelom, Dominikou Mirgovou, Spievankovom a ďalšími obľúbenými interpretmi! Celodenný program si užijú deti aj dospeláci. Nezabudnuteľný prázdninový zážitok im v nedeľu 7. augusta ako vždy úplne zadarmo prinesie Kaufland Detský festival.

Máte sa na čo tešiť. (zdroj: Facebook Kaufland detský festival)

Oravská priehrada volá

Lodný kapitán medvedík Kuniboo a Zajko Turbo sa na svojej prázdninovej výprave po slovenských vodách tentoraz spoločne doplavia až na Oravskú priehradu. Už ste ju videli? Trochu pripomína more, pretože plne napustená sa rozprestiera na ploche až 35 km²! V Námestove, presnejšie v amfiteátri pri Oravskej priehrade, na vás čaká zábavný program na celý deň, ktorým vás bude sprevádzať obľúbená dvojica Veronika HatalaJuraj Bača. Deti si môžu zaspievať obľúbené pesničky spolu so Spievankovom a škriatkom Fíha Tralala, tínedžeri a dospeláci si zasa užijú koncert Kaliho, Yaela či Dominky Mirgovej.

Z lásky k slovenským tradíciám

A nielen to. V rázovitom remeselníckom mestečku „Z lásky k tradícii“ svoje umenie predvedú slovenskí remeselníci. Nebude chýbať ani nadaná heligonkárka Lucka Haladejová, či ochutnávka tradičných špecialít z regiónu. Videli ste už živého vodníka? Že nie? Tak na festivale sa s ním budete môcť opäť odfotiť! A aká by to bola vodácka akcia bez rodinnej rybačky, či pretekov lodičiek.  Nebudú chýbať ani tvorivé dielne Talentus®, či ukážky prvej pomoci a autogramiáda umelcov. To všetko a ešte oveľa viac čaká v nedeľu na Oravskej priehrade na malých aj veľkých vandrovníkov.

Mladší diváci ocenia vystúpenie talentovaného speváka Yaela.

Aj online vandrovka bude skvelá

Deti, ktoré sa vyberú na vandrovku online prostredníctvom rodinnej televízie Turbo TV, si môžu pozrieť nielen priamy prenos živého programu z Oravskej priehrady, ale aj nové časti obľúbených seriálov: Škola cviku s Robinom a Jurajom Bačom, Pesničková encyklopédia s Paci Pac, Angličanina so Spievankovom či Ekokienko s medvedíkom Kuniboo a Tárajkom a Popletajkou. V seriáli Čarovný sláčik s Ondrejom Kandráčom sa dozvedia zaujímavosti o folklóre, tanci a tradičných hudobných nástrojoch a v seriáli Vodníkovci o práci lodného kapitána a iných „vodných profesiách“.

Na sociálnych sieťach Kaufland Detský festival (FB a IG) ako vždy čakajú veselé súťaže o krásne ceny. Poďte Na vandrovku po Slovensku naživo aj online na rodinnej Turbo TV a sledujte v nedeľu 7. augusta od 9.30 na www.detskyfest.sk/turbotv/, alebo kedykoľvek zo záznamu na You Tube kanáli Kaufland Detský festival. Viac aj v FB udalosti.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé