Kam vyraziťNajkrajší detský festival Farbičkovo 2022 má hlavnú hviezdu - je ňou Miro...

Najkrajší detský festival Farbičkovo 2022 má hlavnú hviezdu – je ňou Miro Jaroš

Druhý ročník obľúbeného detského festivalu Farbičkovo 2022 na Zelenej vode sa už nezadržateľne blíži. Všetko vypukne už 14.8.2022 o 10:00 a pre návštevníkov je pripravený skutočne bohatý celodenný program. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Hlavnou hviezdou festivalu bude obľúbený a v každej detskej izbičke vylepený Miro Jaroš. Okrem neho však vystúpia aj iní talentovaní umelci. Keďže témou tohto ročníka je cirkus, príde aj Cirkus naopak. Založili ho páni z Dua Kyseli Krastafci (kyslé uhorky) ktoré vzniklo v lete roku 2012 v chorvátskom Splite. Odvtedy má toto zoskupenie za sebou niekoľko predstavení v zahraničí, ale aj na Slovensku. Pozývame Vás do veselého, bláznívého ale aj trochu tajomného sveta cirkusantov, ktorí Vám predvedú svoje dychberúce akrobatické schopnosti, žonglérsky talent či ohňovú show, ale v neposlednom rade rozveselia vašich drobčekov.

Úžasný zážitok čaká na všetkých návštevníkov.

Okrem cirkusu uvidia vaše deti aj obrie bubliny, šaška Fjodora, vzdušnú akrobaciu a samozrejmosťou bude aj maľovanie na tvár, ktoré milujú snáď všetky deti. Úžasná penová párty bude už len čerešničkou za krásne prežitým dňom.

Farbičkovo 2022 sa uskutoční v Novom Meste nad Váhom v Beach Bare Zelená Voda (rekreačný areál, v ktorom sa budete cítiť ako v prímorskom letovisku) na pláži (piesková pláž s palmami Vás okamžite uchváti a prenesie do ozajstnej exotiky, kde sa budete cítiť ako na dovolenke). Všetci ste srdečne pozvaní. Viac info aj v FB udalosti. Lístky kúpite tu.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé