VzdelávanieSuchý február - vydržíte mesiac bez alkoholu?

Suchý február – vydržíte mesiac bez alkoholu?

Deti konečne spia a vy si doprajete zaslúženú odmenu – pohár vínka, alebo dva. Deti vreštia, tak si doprajete niečo na ukľudnenie – pohár vínka, alebo dva. Sú vám tieto situácie známe? Komu nie? Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, že máte problém s alkoholom? Možno sa vám to nezdá, ale vo chvíli, keď sa niečoho neviete vzdať a prestať s tým úplne bez problémov, niečo sa deje.

Zapojte sa do výzvy Suchý február a skúste si mesiac bez alkoholu. Naštartujte zmenu vo svojom živote, ochutnajte čistokrvný život a inšpirujte ostatných, podobne ako Kristína Tormová, Martin Šmahel či Maroš Molnár. „Sucháč“ oslavuje už 10 rokov, poďte do toho aj vy. Má to samé plusy:

Niekoľko výhod života bez alkoholu. (zdroj: suchyfebruar.sk)

Pridať sa môžete úplne jednoducho – stačí sa zaregistrovať tu. Po registrácii vás prevedú mesiacom na sucho suchou nohou. Od začiatku až do konca. Pridajte sa a podporte kampaň a neziskovku, ktorá pomáha meniť životy k lepšiemu. Svojim zapojením pomáhate všetkým, ktorí môžu v súboji s alkoholom ťahať za kratší koniec. Otestujte si svoju (ne)závislosť na alkohole, urobte niečo pre svoje zdravie a duševnú pohodu.

Doprajte si na „sušenie“ krásnu knihu plnú láskyplného sebazaprenia, užitočných informácií a ľudských príbehov. Hodnotenie knihy je 98%, takže je radosť ju čítať. A všetko je to krásne – takže je radosť aj darovať. 416 stránok destilovaného múdrosti, tematické rozhovory s celebritami, športovcami, spevákmi, odborníkmi, psychológmi a terapeutmi. Sex, šport, práca, výchova detí, zdravie, liečenie, umenie a 110 ilustrácií. O zábavu na mesiac triezvosti sa ňou postarali. Sucho! A podporíte dobrú vec. Sucho!

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé