Kam vyraziťEscape room Záhady Rokfortu musíte vyskúšať

Escape room Záhady Rokfortu musíte vyskúšať

Čo je Escape room?

V preklade úniková izba, ktorá vám v časovom limite 70 minút prináša unikátny zážitok, na ktorý tak skoro nezabudnete! Predstavte si, že ste zamknutí v miestnosti, odkázaní len na racionálne uvažovanie a na pomoc svojich priateľov. Cieľom Escape room je spolupracovať, hľadať indície, riešiť najrôznejšie hlavolamy či zaujímavé hádanky a nakoniec tak uniknúť z miestnosti späť do reality! Každá úniková izba je jedinečná svojím príbehom, prevedením, mechanizmami a hádankami.

Nájdete cestu von? (zdroj: therooms.eu)

Záhady Rokfortu čakajú na vás

Po vstupe do Escape room je Rokfort vašou domácou pôdou. Čo sa deje? Posledná bitka sa nezadržateľne blíži a temné sily sa snažia infiltrovať našu pevnosť. Temnému pánovi sa podarilo preniknúť do Rokfortu a pomocou jedného zo svojich posluhovačov ukryl v jeho útrobách predmet nakazený čiernou mágiou.

Avšak nedá sa vypátrať ani pomocou kúzel a najsilnejších čarov. Existuje ale jedna možnosť, ako tento predmet nájsť. Je to spomienka smrťožrúta, ktorý ho ukryl.

Určite vás čaká veľké dobrodružstvo. (zdroj: therooms.eu)

Vašou hlavnou úlohou je nájsť jeho spomienku a vďaka nej vypátrať začarovaný predmet. Bez tejto spomienky ponechávate osud sveta iba náhode. Zostavte Dumbledorovu armádu a spoločne porazte temné sily raz a navždy!

Tak čo, láka vás to?

Na úspešné zvládnutie tejto izby nie je potrebné poznať tematiku, ani príbeh. Ak ste hrali niekde inde na Slovensku/vo svete izbu s rovnakou alebo podobnou tematikou/názvom, nemusíte sa báť, že táto bude taká istá. Izby od therooms.eujedinečné, kompletne nezávislé od iných izieb a na 99% tu nájdete úplne rozdielne hádanky, mechanizmy, príbeh, aj prevedenie.

Escape room Záhady Rokfortu nájdete v Košiciach na Hlavnej 5. Viac info na webe alebo na Facebooku.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé