VzdelávanieSpievankovo učí deti základy angličtiny

Spievankovo učí deti základy angličtiny

Žijeme dobu, kedy je cudzí jazyk – angličtina už úplnou samozrejmosťou a súčasťou nášho života. Všetci ale dobre vieme, že učenie angličtiny pre deti nie je až taká zábava, resp. klasické memorovanie ich skôr odradí, ako povzbudí k učeniu.

Spievankovo preto prišlo s unikátnym vzdelávacím projektom Angličanina. Vznikol v roku 2020 a jeho úlohou je naučiť deti zábavnou formou angličtinu a tiež v nich vybudovať pozitívny prístup k nej. Lekcie sú určené deťom od 2 do 10 rokov a ich súčasťou sú, ako sme pri Spievankove zvyknutí, veselé pesničky, pekný príbeh s obľúbenými postavičkami zo Spievankova a, samozrejme, tanec. Primárne ide o projekt Spievanky (Márie Podhradskej), keďže má pedagogické vzdelanie v oblasti jazykov a Angličanina je jej splneným snom.

Pozrite si malú ukážku.

Angličanina má aj vlastnú aplikáciu, ktorú si môžete pre deti stiahnuť, ale aj pracovný zošit s aktivitami, kde sa deti hravou formou môžu naučiť veľa anglických slovíčok. Perfektne spracované DVD (na čom si v Spievankove dávajú ozaj záležať) je tiež k zakúpeniu. Pustite sa teda s deťmi do toho a sami uvidíte, že sa na nich anglické slovíčka nalepia, ani nebudú vedieť ako.

Sledovať Angličaninu môžete aj na Facebooku a na YouTube.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé