VzdelávanieHľadá sa MAMA roka 2022

Hľadá sa MAMA roka 2022

Každý deň je pre nás novým začiatkom a skúškou trpezlivosti, sebaovládania, odhodlania. Je medzi nami toľko žien a mužov, ktorí každý deň menia na znesiteľnejší pre svoju rodinu a okolie.

3.ročník ankety MAMA ROKA 2022 je opäť tu. Vyhlasuje ju časopis Mama a ja. Prihláste seba alebo svoj tip v termíne od 1.4. do 31.5.2022 na mamaroka.sk, ak viete o mame, ktorá je inšpiráciou pre ostatných. Práve vďaka vašim tipom sa do povedomia dostali výnimočné mamy, ale aj oteckovia.

Hlavnou cenou je 8-dňový rodinný dovolenkový pobyt v Grécku od CK Hydrotour.

Nominovať môžete do kategórií:

  • MAMA bojovníčka – silná mama, ktorá zabojovala so svojím osudom a našla riešenie v ťažkej životnej situácii alebo ho ešte len hľadá a okolie oceňuje jej silu a bojovnosť.
  • MAMA podnikateľka – žena, ktorej príbeh je spojený s úspechom v profesii. Potrebujeme vzory a potrebujeme mamy, ktoré budú pre nás všetky veľkou motiváciou.
  • MAMA influencerka – mama, ktorá svojím nevšedným prístupom a osobným príkladom ovplyvňuje iné ženy cez sociálne siete a dáva do toho celé svoje srdce.
  • Ocko roka – v špeciálnej kategórii je priestor aj pre mužov, pretože si to zaslúžia. Aj k nim je osud občas krutý, ale nevzdávajú to a bojujú. Mnohí ostali s deťmi sami alebo ich zaskočili nečakané okolnosti. 

Ambasádormi ankety sú Mirka Luberdová, Lucia Hablovičová, Diana Hágerová a Roman Pomajbo.

Známe tváre sa stali ambasádormi ankety.

Všetkým nominovaným budeme držať palce. No nezabudnite – výnimočnou mamou či otcom je každý rodič, ktorý miluje svoje dieťa a dennodenne sa snaží vychovať z neho dobrého človeka.

Viac informácií na mamaroka.mamaaja.sk.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé