Kam vyraziťDinopark Tatry je cesta v čase milióny rokov späť do fascinujúcej doby...

Dinopark Tatry je cesta v čase milióny rokov späť do fascinujúcej doby druhohôr

Cestujte v čase milióny rokov. Späť do fascinujúcej doby druhohôr. Kde? No predsa v Dinopark Tatry. Navštívte jediný krytý dinopark v Tatrách. Nadrozmerné prehistorické tvory ožijú pred vašimi očami. To rozhodne stojí za to vidieť.

Čo zažijete?

250 miliónoch rokov ležali v zabudnutí a dnes sa prebúdzajú, aby ste ich mohli obdivovať v novej unikátnej výstave v srdci Tatier. Vydajte sa na cestu do minulosti a preskúmajte život úžasných pravekých tvorov.

Dinopark Tatry má najväčšiu koncentráciu dinosaurov na meter štvorcový. Vďaka tomu sa môžete dozvedieť všetky zaujímavosti a skutočné poznatky o týchto tvoroch. Postavený je na mieste, kde kedysi žili. Dostanete koncentrovaný výklad tých najzaujímavejších vecí bez toho, aby ste sa s deťmi museli presúvať po veľkých trasách.

Čo vás čaká?

V Dinoparku vás Dinosprievodkyne zoznámia s najrýchlejším, najkrvilačnejším, ale aj najstarším a najväčšim dinosaurom, aký kedy na planéte žil. Uvidíte ich zblízka, ako by pred vami stáli živí. Dinosary síce žmurkajú, hýbu sa a často si aj schuti zarevú, ale báť sa ich nemusíte. Sú dobre vycvičené a poslúchajú na slovo. Príďte a dozviete sa veľa zaujímavého. Ak správne vyplníte kvíz, dostanete od malú odmenu. V rámci prehliadky je aj kino s filmom o T-rexíkových dobrodružstvách. Kino je určené pre najmenších divákov.

Dinosaury

Uvidíte 10 dynamických modelov dinosaurov s realistickými zvukmi.

Dinosaury sú skutočne realistické. (zdroj: dinoparktatry.sk)

Milovníkov dinosaurov privíta už pri vstupe obrovský Brachiosaurus. 10 veľjašterov môžete obdivovať vo vnútri v klimatizovaných priestoroch kupoly. Verný pohyb a realistické zvuky vdýchnu týmto pravekým zvieratám život a prebudia ich zo spánku. Nielen že sa môžete s každým dinosaurom vyfotografovať, ale dozviete sa aj zaujímavé informácie o ich spôsobe života, stravovaní a dobe, v ktorej vládli Zemi.

Zoznámite sa s:
Diplodocus
T-rex
Carnotaurus
Dilophosuarus
Wuershosaurus
Spinosaurus
Triceratops
Dimetrodon
Brachiosaurus

Okrem iného aj: virtuálna realita, 2D kino, skákacie hrady, trampolíny, bufet s dino špecialitami.

V dinoparku prežijete deň plný zábavy. (zdroj: dinoparktatry.sk)

Dinopark nájdete v Dolnom Smokovci vo Vysokých Tatrách. Vstupenky zakúpite v sieti ticketportal. Staňte sa fanúšikom dinoparku aj na Facebooku.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé