Kam vyraziťBratislava sa už pripravuje na Vianočné trhy

Bratislava sa už pripravuje na Vianočné trhy

Tento rok sa po prestávke môžeme tešiť na Vianočný Hlavný trh! Mesto Bratislava už bez vianočných trhov neostane a vy môžete byť ich súčasťou.

Tohtoročné vianočné trhy na Hlavnom námestí odštartujú v piatok 26. novembra. Pričom pokračujú s novým konceptom vianočných trhov s jedinečnou atmosférou, ktoré sú zamerané na kvalitu, sú zero waste, a čo po prestávke teší najviac, stanú sa opäť miestom, kde si sviatočné chvíle užijeme spolu.

Môžete sa tešiť na viac ako 40 stánkov s tými najvianočnejšími špecialitami, tradičnou slovenskou, ale aj medzinárodnou kuchyňou, najvoňavejšou kávou a tiež na stánky, kde nájdete najtolerantnejšie pochúťky bez lepku/bez mäsa/bez laktózy a napríklad aj darčeky. Vianočnú atmosféru budú dotvárať playlisty s obľúbenými vianočnými pesničkami známych osobností. Dobré jedlo a príjemnú vianočnú atmosféru na vianočných trhoch si užijeme až do 22. decembra.

Atmosféra vianočných trhov je už neodmysliteľnou súčasťou predvianočného času, kedy sa všetci spolu stretneme, nadýchneme sa vône Vianoc a uvedomujeme si čoraz viac, že čo nevidieť tie Vianoce už naozaj prídu aj k nám domov. Všetci ste do Bratislavy srdečne pozvaní.

20.11.2021 Bratislava na svojom FB vyhlásila, že vianočné trhy na tento rok, žiaľ, rušia.

Najnovšie správy

Najčítanejšie

Aj tu je niečo zaujímavé